ХОТЕЛИ

3Д визуелизација од целиот објект во вид на виртуелна макета која може да се ротира и овозможува влез во секоја просторија

 

РЕСТОРАНИ

Прикажување на прсторот со 4К резолуција кои  може да се ротираат 360° и овозможува влез во секој дел од просторот.

 

КАФЕТЕРИИ

3Д виртуелна тура од кафе барови со можност за вирутелна 3Д прошетка низ целиот простор

 

3Д виртуелна макета од хотели

3Д визуелизација од целиот објект во вид на виртуелна макета која може да се ротира и овозможува влез во секоја просторија

3Д виртуелна макета од различни типови на соби

прикажување на различни типови на хотелски соби и апартмани  кои може да се ротираат 360° и овозможува влез во секој дел од просторијата 

3Д виртуелна макета од ресторани

со можност за вирутелна 3Д прошетка
низ целиот простор

3Д виртуелна тура од кафе барови

со можност за вирутелна 3Д прошетка
низ целиот простор

Автоматско видео

автоматско видео од 3Д моделот погорен за користење на веб-сајт и социјални мрежи

3Д прошетка на конференциски сали

корисниците можат виртуелно да се прошетаат низ конференциските сали и да ги разгледаат условите без да мора физички да го посетат просторот

4К фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

3Д прошетка на СПА центар

корисниците можат виртуелно да се прошетаат низ спа центарот и да ги разгледаат условите без да мора физички да го посетат просторот

360° фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

Обележување со тагови-маркирање

Содржат дополнителни информации за објектот ( текст, форма за резервација, PDF, JPG, видео материјал, GIF, хипер-линк и сл.)

 

Дронско видео

видео во висока резолуција погодно за користење на веб-сајт и социјални мрежи како и прикажување на околината

Google maps/Google Street view

интегрирање на 3Д скениран модел на Google Maps со кој преку Google Street View може да се влезе во објектот