Виртуелни ЗД прошетки

Скенирајте го Вашиот објект во 3Д и истражите го од секој агол, промовирајте го, и создадете незаборавно искуство

360 виртуелни тури

Изработка на виртуелни прошетки преку 360 аеро и земјени панорамски прошетки

3Д моделирање

Изработка на 3Д модели на непостоечки објекти и реални прошетки низ истите

360 ВИРТУЕЛНО КРУШЕВО

ПРОМОЦИЈА ПРЕКУ ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА НА КРУШЕВО

Овој проект е финансиски поддржан од Норвешка и се спроведува во соработка со ЕБОР

3Д скенирање

Дигитализирајте го Вашиот простор и виртуелно прошетајте низ него.
Создадете искуство какво што досега не сте виделе.

360 Виртуелни тури

Мапирање и визуелизација на региони и територии со 360 и 3Д технологија.

3Д моделирање

Претворете ги архитектонските 3Д модели во реални прошетки на интернет

Видео / Фото

Оплеменете ги вашите виртуелни презентации со видео и фотографии

Аеро

Погледнете ја големата слика. Дронско мапирање, видео, 360 аеро панорами

360 Видео / 360 Фото

Доловете го моментот со 360 видео и 360 панорамски фотографии