КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

Применливост на нашите витурелни 3Д модели во изложбени салони за мебел, авто салони, продавници…

 

ИЗЛОЖБЕНИ САЛОНИ

3Д вирутелен прошетка низ изложбениот салон (продавница), и чувствувајте се како да сте таму

 

3Д МАКЕТА НА ВАШИОТ ОБЈЕКТ

 Импресионирајте ги клиенти со 3Д виртуелен поглед од Вашиот комерцијален објект

 

3Д/360° НАДВОРЕШЕН ПОГЛЕД

 Надворешна 3Д/360° прошетка околу Вашиот репрезентативен објект

 

3Д виртуелна макета од изложбени салони

3Д визуелизација од целиот објект во вид на виртуелна макета која може да се ротира и овозможува влез во секоја просторија

3Д виртуелна продавница

Моделирање на 3Д вирутелен изложбен салон (продавница) за различен тип на индустрии и изложувачи

Автоматско видео

автоматско видео од 3Д моделот погорен за користење на веб-сајт и социјални мрежи

4К фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

360° фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

3Д виртуелна прошетка

корисниците можат виртуелно да се прошетаат низ салонот и да ги разгледаат производите од различни гледни точки без да мора физички да го посетат просторот

4К фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

3Д прошетка на СПА центар

корисниците можат виртуелно да се прошетаат низ спа центарот и да ги разгледаат условите без да мора физички да го посетат просторот

360° фотографии

фотографии во висока резолуција погодни за користење на веб-сајт и социјални мрежи

Обележување со тагови-маркирање

Содржат дополнителни информации за објектот ( текст, форма за резервација, PDF, JPG, видео материјал, GIF, хипер-линк и сл.)

 

Дронско видео

видео во висока резолуција погодно за користење на веб-сајт и социјални мрежи како и прикажување на околината

Google maps/Google Street view

интегрирање на 3Д скениран модел на Google Maps со кој преку Google Street View може да се влезе во објектот