ИНДУСТРИИ

Примена на нашите услуги во различни индустии.
Пронајдете ја вашата и бидете во тек со најновите технологии.
Придужете им се на… бизниси кои веќе ги скенираа своите објекти.

Хорека

Нов начин на промоција на хотели, ресторани и кафе барови…

Комерцијални објекти

Применливост на нашите витурелни 3Д модели во изложбени салони за мебел, авто салони, продавници…

Архитектура и градежнишво

3Д скенирање, 3Д моделирање, дигитален градежен дневник, PointCloud документација…

Едукативни центри

Најреалистично прикажување на условите и промотивен материјал за различни типови на образовни установи, едукативни центри, градинки, школи…

Култура

3Д виртуелни модели и тури, обележување,…кои ќе овозможат долговечност и поинакво доживување на вашите изложби и објектите од културно наследство

Настани и саеми

3Д виртуелни модели и тури, обележување,…кои ќе овозможат долговечност и поинакво доживување на вашите саеми и настани

Недвижности

Виртуелни тури, фотографии и обележувања кои ќе ви заштедат ресурси на вас и вашите клиенти

Производство

Доближете го производсвениот процес до крајните корисници преку најреалистично прикажување на условите во различни типови на производствени погони.

Реставрација

Примелнивост на нашите услуги во процес на реставрација и реконструкција на објекти

Здравствени установи

Најреалистично прикажување на условите и промотивен материјал за различни типови на здравствени установи, амбуланти, клиники, аптеки…

Спортски центри

Најреалистично прикажување на условите во различни типови на спортски и фитнес центри, сали, теретани…

Не се пронајдовте во ниту една?

Погледнете го нашето портфолио со над… модели од најразлини сфери и размислете повторно